19 Aralık 2006 Salı

GOLDEN GIRLS_ 3.SEZON BİTTİ

Golden Girls (Altın Kızlar) durumumuzu biliyorsunuz... Tam üç sezondur ayda bir sefer cuma geceleri toplanan altın kızlar olarak 15.12.2006'da başarılı bir üçüncü sezon kapanışı yaptık.Aralık ayında bizim evde yapılan geleneksel sezon sonu günü yine hediyeler, kahkahalar, süprizler, gelecek senenin heyecanı ile doluydu diyebilirim.
Bu sefer mevcut golden girls üyelerinin yanısıra misafir katılımcılarımız da vardı..O nedenle tam 13 kişi olduk cuma akşamı.Bu kalabalık nedeniyle gün daha da bir güzel oldu diyebilirim.
Şu anda gruptaki bütün kızlar eminim bu yazıyı heyecanla bekliyor , hatta beni arayıp ne zaman yazacağımı soranlar bile var :o)

İşte başlıyor !!!

Zaten bir hafta öncesinde hazırlamaya başlamıştım evi , biliyorsunuz..Euroflora falan...Tatlılarımı da özenle hazırladım.Yılbaşı kurabiyelerimi pişirdim, Eurofloradan alıp, hazırladığım ve yılbaşı konseptine getirdiğim sepetime koydum..

Yılbasi kurabiyeleri2


Menü de kararlaştırdığımız üzere pizza ve hot wings vardı. Gece boyunca 4 mega, 2 büyük boy pizza, 2 adet 30'luk hotwings basket tüketmemiz kesinlikle tesadüf değildi...Yemek sonrasında çok beğenerek hazırladığım BEST OF GOLDEN GIRLS filmini izlettim kızlara...Vallahi seyrederken ben bile bilmem kaçıncı seyredişim olmasına rağmen duygulandım.


SANY0309


SANY0330En heyecanlı yeri yılbaşı hediyeleri kısmıydı galiba..Geçen ay Pınar B.'de çekiliş yapmıştık, bizim evde de herkes hediyelerini verdi.. Ne hediyeler çıktı paketlerden, neler...

Hediye faslı bittikten sonra çekiliş yaptık, bir sonraki sene için...Ocak'tan başlayıp, Aralık'a kadar her ayın sahibini belirledik..
Şu tesadüfe bakın ki Aralık yine bana çıktı...
Diyorum ya size bir gelenek Aralık ayında bizim evde olmak diye..Off daha koca bir yıl var dedim içimden , ne yalan söyleyeyim :)

Bizim evde yapılan Aralık toplantısının diğer bir geleneği de 19 Aralık'da doğan Pınar B.'nin doğumgünü kutlamak. O nedenle ben de bir pasta yapmıştım.Pasta tarifini size daha sonra vereceğim. Sohbet, muhabbet... Gece 24'e kadar birlikte güldük eğlendik...
SANY0346

VIVA GOLDEN GIRLS !!!

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails